Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: Πληροφορική - Ξένες γλώσσες - Επιμορφώσεις - Σεμινάρια

 
 
 

Αγγλικά

 
Η γνώση της αγγλικής έχει καταστεί απαραίτητη σε ένα ευρύ εργασιακό φάσμα, ενώ σε πολλές χώρες, στις οποίες δεν αποτελεί επίσημη γλώσσα, είναι απαραίτητη ως προσόν για την εξεύρεση εργασίας, με αποτέλεσμα πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλον τον κόσμο να την μιλούν, τουλάχιστον στο βασικό της επίπεδο.

Στο Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Axon Λάρισας και στο εξειδικευμένο του προσωπικό θα μάθετε να μιλάτε την Αγγλική γλώσσα σαν τη μητρική σας.

Τα προγράμματα για το φροντιστήριο Αγγλικών αφορούν Παιδιά - Ενήλικες - Στελέχη Επιχειρήσεων και υλοποιούνται κατά την διάρκεια όλης της Χρονιάς! Μερικά από τα χαρακτηριστικά των τμημάτων Αγγλικών είναι: Ολιγομελή Τμήματα - Ειδικά προγράμματα για μικρά παιδιά - Κατάλληλοι χώροι Διδασκαλίας - Άριστοι καθηγητές - Καλλιέργεια προφορικού λόγου - Εγγυημένη ποιότητα σπουδών.

Το φροντιστήριό μας αναλαμβάνει την προετοιμασία και για τα πτυχία Toeic, Toefl & Ielts.
 
Φροντιστήριο Αγγλικών Axon
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ: MULTIMEDIA - για ατομικό μάθημα στο computer με ήχο και εικόνα. VIDEOΜΑΘΗΜΑΤΑ - για τη μεταφορά αυθεντικών διαλόγων στην τάξη. VIDEOΣΚΟΠΗΣΗ - των μαθημάτων, για να εντοπίζει ο μαθητής τις αδυναμίες και τις ελλείψεις του.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συχνές επαναλήψεις & Ειδική καρτέλα για έλεγχο της προόδου, σε κάθε ώρα μαθήματος Test κατά τη διάρκεια των σπουδών. Mock test πριν τις εξετάσεις πτυχίων, για να εξοικειώνονται οι μαθητές με το κλίμα των εξετάσεων.

Στο φροντιστήριο Axon Λάρισας γίνεται η διδασκαλία όλων των επιπέδων και πτυχίων Αγγλικών.
 
 
 
Ενδιαφέρομαι για προγράμματα
Αγγλικών
 
Ονοματεπώνυμο:
 
 
Τηλέφωνο:
 
 
Email:
 
 
Ηλικία:
 
 
Πως μάθατε για εμάς; :